COMFORTCHALETS TE HUUR
Bent u op zoek naar een comfortchalet in de Ardennen?
U bent hier aan het goede adres.
Ontdek de smaakvolle inrichtingen
van de chalets Minerva & Lotus.
HOME  

Ligging :
Moulin de Bardonwez
6987 Rendeux

Het arboretum Lenoir    

Dit uitzonderlijk arboretum werd in 1937 aangeplant door Robert Lenoir ,een gepassioneerde dendroloog. Het wordt beschouwd als het voornaamste arboretum in Wallonië omwille van de diversiteit en de zeldzaamheid van de soorten en variëteiten, De collectie telt momenteel 4.200 planten afkomstig uit heel de wereld. Het 40 ha grote domein strekt zich uit langs de Ourthe en over de bossen van Arlogne. Het Waalse Gewest verenigt hier twee referentiecollecties: de lijsterbesfamilie (sorbus) en de kardinaalsmutsfamilie (euonymus). Het arboretum maakt deel uit van het Waalse burgerlijk erfgoed.

Het natuurpark van de twee Ourthes   

Dit natuurpark van 76.000 ha strekt zich uit over de gemeenten Bertogne, Gouvy, Houffalize, La Roche-en-Ardenne, Sainte-Ode en Tenneville. Het park bestaat hoofdzakelijk uit landbouwgrond, valleien en beboste heuvels. De oostelijke en westelijke Ourthe vloeien samen ter hoogte van de stuwdam van Nisramont. Vanaf hier stroomt de Ourthe verder in scherpe bochten die grandiose landschappen opleveren.  

Ligging :
rue de La Roche, 8
6660 Houffalize

HET LABYRINTHE

Het Labyrint van Durbuy is een attractiepark van 11ha in een maïsveld, 10km wandelroutes, 7 acteurs per dag, 7 voorstellingen Het is vooral 1 magisch avontuur!
Meer informatie

TOPIARIPARK IN
DURBUY

Het grootste ‘Topiari’ park in de kleinste stad ter wereld. Een unieke collectie voor Europa van ‘gebeeldhouwde’ buxusbomen.
Meer informatie

PARK CLOROPHYLLE

Park Chlorophylle is 9 hectare groot. Topattractie in het park is de loopbrug, die reikt tot in de toppen van de bomen. In de thematische speeltuin kunnen kinderen lekker ravotten
Meer informtie

DOMAINE DE PALOGNE

Op 10' van Durbuy en heet u welkom voor talloze activiteiten: kajaks, mountainbikes, speeltuin, mini-golf, valkerij, bezoek aan de burcht van Logne, museum, schattenjacht, wandelingen Meer informatie

DURBY ADVENTURE

In het grootste avonturenpark van België, kunnen 60 outdoor activiteiten beoefend worden in familieverband, met vrienden, met uw sportclub of alleen.
Meer informatie

Plopsa Coo

Laat je overdonderen door de mooie natuur en de leuke en spannende attracties van Plopsa Coo
Meer informatie
   
 
TYTGAT AN